Honeygain - Passzív jövedelem

Mi a Honeygain?

A Honeygain egy online platform, ami az internetkapcsolatod megosztásáért fizet.

Ez egy alkalmazás, amelyet telepítened kell az okostelefonodra, táblagépedre vagy számítógépedre. Miután telepítetted, megkezdi az internetkapcsolatod használatát. Ezen kívül semmi más dolgod nincs.

A program teljesen biztonságos, a Honeygain partnervállalkozásai használják piackutatásra és adatgyűjtésre. Segítségével a vállalkozások úgy láthatják az adatokat az egyes országokban, mintha ott élő emberek lennének. Így sokkal jobban tudják optimalizálni a hirdetéseiket.

Ez egy tökéletes passzív jövedelemforrás.

Hogyan csatlakozhatok?

A regisztrációhoz, csak egy e-mail címre van szükséged, de az egyszerűség kedvéért meglévő Facebook vagy Google fiókoddal is csatlakozhatsz.

A csatlakozás lépései:

  1. Ide kattintva nyisd meg a Honeygain weboldalát.
  2. A megnyíló oldalon kattints a "Claim $5 now" gombra, így $5 ajándékot is kapsz.
    Honeygain referral page.
  3. A megjelenő regisztrációs oldalon add meg az e-mail címedet és egy jelszót. Esetleg meglévő Facebook vagy Google fiókoddal is csatlakozhatsz.
    Honeygain registration page.

Most mit kell tennem?

Ahhoz, hogy pénzt keress nem kell mást tenned mint letölteni, telepíteni majd futtatni a Honeygain eszközödnek megfelelő alkalmazását.

Először is be kell lépned a weboldalra.

A belépés után minden esetben a következő kezdőképernyő vagy más néven irányítópult fogad.

Honeygain Dashboard
Az irányítópulton a Get Windows app, Get MacOS app vagy a Get Android app linkre kattintva töltheted le a rendszerednek megfelelő programot.

A letöltött programot Windows és MacOS esetében ugyanúgy telepítheted mint bármely más alkalmazást. Android rendszernél viszont engedélyezned kell a külső forrásból származó alkalmazások telepítését a készülékeden.

A Telepítés után indítsd el az alkalmazást, majd jelentkezz be a megadott hitelesítési adataiddal.

Gratulálok, végeztél is a beállításokkal. Most már nincs más dolgod, mint hátradőlni, mert amíg az alkalmazás fut folyamatosan keresi neked a pénzt.

Milyen adatok láthatók az irányítópulton?

Az irányítópulton az egyenleged, a napi és havi adatforgalmad, az aktív eszközeid valamint az általad meghívott barátaid adatai láthatók.

Mennyi pénzt kereshetek?

Jelenleg $0.10 (100 kredit) kerül jóváírásra 1 GB adatforgalomért cserébe.

2021. június 8. óta elérhető Magyarországon is a Honeygain legújabb szolgáltatása, ami a "Content Delivery" nevet viseli. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák internetkapcsolatukat olyan sávszélesség-igényes tartalmakhoz is, mint a képek, videók, hangok, online televíziók, videóhívások stb. Ez a funkció, csak Windows és MacOS rendszeren működik.

A "Content Delivery" segítségével sokkal jobban lehet keresni: $0.01 (10 kredit) kerül jóváírásra 1 óra aktív állapotért.

Minden nap kapsz egy sorsjegyet ("Lucky Jar"), amivel akár $10-t (10.000 kreditet)  is nyerhetsz.

Egy háztartásban, azonos IP-címről, egyszerre két eszköz használható pénzkeresésre. Valamint összesen 10 eszköz használható egy ember számára, de ehhez 5 különböző IP címre van szükség.

Hogyan juthatok a pénzemhez?

El kell érni a kifizetési minimumot, ami $20. Ekkor megjelenik a "Request payout" gomb, aminek a segítségével kikérhető az összegyűlt összeg egy PayPal vagy Bitcoin számlára. Ezután a pénz 2 munkanap elteltével megérkezik.

Honeygain request payout

Ez eddig szép és jó, de láthatnék valami bizonyítékot?

A kifizetéseimhez egy speciális Mastercard alapú Prepaid Crypto bankkártyát használok. A neve Wirex. Jelenleg ez a legjobb bitcoin alapokon működő kártya az Európai Unión belül. Teljesen ingyenes, nincsenek havi és éves díjak sem. Bármelyik automatában tudok levenni pénzt. Vásárolhatok a boltokban (Coop, Penny Market) és online is. Szóval, szabadúszóknak, otthoni munkára tökéletes. Kövesd ezt a linket amennyiben több információt szeretnél megtudni a Wirex kártyáról.

2021. Június 28-ai kifizetésem: Az első kifizetésemet 81 nap alatt értem el egy tablet és egy számítógép segítségével. Az alábbi linkre kattintva egy PDF fájlban a regisztrációmtól az első kifizetésemig láthatod napi lebontásban a bevételeimet.
Bevételeim napi lebontásban

A Blokklánc hálózatnak köszönhetően, a következő linkre kattintva ellenőrizheted a kifizetésem valódiságát: Ellenőrző link

Végezetül pedig itt van egy kép, ami az utolsó kifizetésem beérkezését mutatja a bankkártyámra.

A Honeygain kifizetés megérkezett a kártyára.