IPRoyal - Passzív jövedelem

Mi az IPRoyal?

Az IProyal egy online platform, ami az internetkapcsolatod megosztásáért fizet.

Ez egy alkalmazás, amelyet telepítened kell az okostelefonodra, táblagépedre vagy számítógépedre. Miután telepítetted, megkezdi az internetkapcsolatod használatát. Ezen kívül semmi más dolgod nincs.

A kapcsolatodat az IPRoyal ügyfelei használják piackutatásra, szoftver tesztelésre, kereső optimalizálásra, online intelligens rendszerek kifejlesztésére és adatgyűjtésre. Ezek olyan megbízható vállalatok mint a MarsProxies vagy a CloverProxies.

Ez egy tökéletes passzív jövedelemforrás.

Hogyan csatlakozhatok?

A regisztrációhoz, csak egy e-mail címre van szükséged.

A csatlakozás lépései:

  1. Ide kattintva nyisd meg az IPRoyal weboldalát.
  2. A megnyíló oldalon kattints a "SIGN UP"  gombra.
    IPRoyal sign up
  3. A megjelenő regisztrációs oldalon add meg az e-mail címedet, a kívánt felhasználónevedet és egy jelszót.
    IProyal registration page.

Most mit kell tennem?

Ahhoz, hogy pénzt keress nem kell mást tenned mint letölteni, telepíteni majd futtatni az IPRoyal eszközödnek megfelelő alkalmazását.

Először is be kell lépned a weboldalra.

A belépés után minden esetben a következő kezdőképernyő vagy más néven irányítópult fogad.

IPRoyal Dashboard
Az irányítópulton a Download menüre kattintva megjelennek a letölthető alkalmazások Windows, MacOS  és Android rendszerhez.
IPRoyal app download

Töltsd le és telepítsd a megfelelő alkalmazást. A letöltött programot Windows és MacOS esetében ugyanúgy telepítheted mint bármely más alkalmazást. 2021. augusztus 10-étől a Google Play Áruházból is telepíthető az alkalmazás. Amennyiben nem az áruházból töltöd le a programot, Android rendszernél engedélyezned kell a külső forrásból származó alkalmazások telepítését a készülékeden.

A Telepítés után indítsd el az alkalmazást, majd jelentkezz be a megadott hitelesítési adataiddal.

Gratulálok, végeztél is a beállításokkal. Most már nincs más dolgod, mint hátradőlni, mert amíg az alkalmazás fut folyamatosan keresi neked a pénzt.

Mennyi pénzt kereshetek?

Jelenleg $0.20 kerül jóváírásra 1 GB adatforgalomért cserébe.

Egy háztartásban, azonos IP-címről, egyszerre egy eszköz használható pénzkeresésre. Különböző IP címek segítségével, bármennyi eszközöd lehet.

Hogyan juthatok a pénzemhez?

El kell érni a kifizetési minimumot, ami jelenleg $5. Ekkor megjelenik a "Request payout" gomb, aminek a segítségével kikérhető az összegyűlt összeg egy PayPal vagy Bitcoin számlára. Ezután a pénz általában 2 munkanap elteltével megérkezik. Régebben a kifizetési minimum $1 volt a PayPal esetében.

IPRoyal request payout

Ez eddig szép és jó, de láthatnék valami bizonyítékot?

2021. október 13-án volt az utolsó kifizetésem. Az alábbi kép az összes kifizetésemet tartalmazza a regisztrációmtól kezdve.

IPRoyal payouts

Végezetül itt vannak a képek a legutolsó PayPal kifizetéseimről.